Студио Beauty Face

ПЕДИКЮР

За да запазите час за процедурата, моля обадете се на посочените в сайта ни телефони за контакт.

Ново
Поставяне на брекети (скоби) при деформирани и силно болезнени нокти, при нокти, които са изрязани неправилно,следствие на ,което се врастват и причиняват силна болка. Уникалността на тези брекети (скоби) се състои в това,че в 90 % от случаите на болезнен нокът, болката изчезва в момента на поставяне на брекета (скобата), а в останалите 10 %, намалява драстично при поставянето на брекета (скобата) и изчезва напълно до един-два дни. Поставянето е абсолютно безболезнено, тъй-като брекета (скобата) просто се залепва за нокътната плочка след, като се обработи плочката механично и с препарати с цел обезмасляване и активиране на лепилото. Във всяка една точка по протежение на залепения брекет (скоба) , същия упражнява усилие в посока обратна на тази причиняваща болка. Всичко това е без никакви упойки, хирургични интервенции и последващите рани след тях и всички рискове от възпаления, гъбички, загуба на трудоспособност и т.н.

Принципа е абсолютно същия, като при брекетите (скобите) на зъбите с тази разлика, че тук брекета е пластина от фибро стъкло и не се притяга периодично а просто брекета се подменя ,тъй като с времето започва да губи еластичността си. При използване на брекети (скоби) в рамките на 8-10 месеца нокътната плочка се изправя и придобива нормална форма.

Системата е немска и всичко е направено с присъщата немска прецизност!

Салона поддържа постоянно от всички размери брекети (скоби) - 14, 16, 18, 20, 22 и 24 мм на широчина 3 мм, а от скоро и брекети с широчина 4 мм. По широкия брекет от 4 мм упражнява по голямо усилие върху нокътя за неговото изправяне.

Ценоразпис

Качество

Ние се грижим за нашите клиенти! Работим с доказани производители на козметика, където качеството стои на първо място а нашите специалисти са висококвалифицирани професионалисти.